05 Nisan 2008

200'e 87...

Fotoğraf makinelerim yapıldı edildi malumunuz, aile içi albüm çalışması olayına daldık yine yeni yeniden.Katlanacaksın artık ehe:))
200'e 87 Albümünden;


Hava güzeldi Gölcük'te, çıktı(k)m ot böcek kedi köpek Leydi Jeyd çektim :D




Sitemizde dolandık, parka indik falan fıstık, Leydi Jeyd'in bissürü fotoğrafını çektim.



Yolda bizim mahallenin kedisi Bahtiyar'a rastladık sevgili yapmış kerata ehehe...

Basket sahasına gittik nedense kimse yoktu,
Çocuk parkına gittik salıncakta sallanan 2 velete mama yediren bir teyze vardı çok güldük.
Takdir ettik, el salladık,gülümsedik...



Boş arsaya yürüdük çocuklar futbol oynuyordu o kadar fotoğraf çektim hiç birinin s*kinde olmadı.
Gelip bi "abla bizi mi çekiyorsun ehehe bak bir de böyle çek" falan demediler,anasını satiim. Bizim zamanımızda gelip fotoğrafımızı çeken biri olsa gider poz verirdik, devir çok değişmiş azizim.



Leydi Jeyd insanı doğaya zarar verdi gözlerimle gördüm, fotoğrafını bilem çektim, çiçek kopardı arsız, zaten her dakka çimenlere yattı ağaçlara sarıldı falan, "beni çek beni çek" diye kaşla göz arası doğayı mahvetti!



Ayakkabı bağcıma toka taktım diye demediği laf kalmadı bu Leydi Jeyd'in. Yaratıcılığımı köstekledi, kendi çizgimi oluşturmamı engelledi, kendime olan güvenimi köreltti "allah akıl fikir versin!" diye aşağıladı beni...


807.Sokak muhteşem görünüyordu yine, ama tek lens almıştım yanıma çekemedim sokağı bende tabelasını çektim...


Bir de Zeynep bebeği parka götürüyoruz bahanesiyle gidip kendimizi eğlendirdiğimiz çocuk parkının tabelasındaki minik rötuşumuzu resmettik ve günü bitirdik.
İşin en iyi yanı etrafta kimseciklerin olmamasıydı, dil çıkarıp, çimenlere yatıp, altımıza işeyecek derecede gülüp eğlendiğimiz bir gün oldu, sanat galerisine gidip modern sanat saçmalıklarını çekecektik ama 2 günlük spor ihtiyacımızı karşılayacak kadar yürüdüğümüz için hiç merkeze inme olayına girmedik. Haftaya umarım.
Öpüştüm babe, ohh yes!

4 yorum:

Canselmo dedi ki...

Ne güzel yermiş orası yahu..

mimi wonka dedi ki...

Evet mekan olarak güzel bir yerde oturuyoruz, tüm aktiviteler süper.Asıl çardakta okey tabu tavla satranç oynadığımız zamanlar var onlar daha bir süper... Bekleyiniz...

Unknown dedi ki...

Senin bu bahtiyar bizim mahallenin kedilerini ayartmış olmasın kıızz =)

mimi wonka dedi ki...

eheheh mümkündür:D

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...