27 Şubat 2008

-Hayırdır? -Hayırdır,hayır...

Nedir yani bu?
Sabah sabah bir B.B.King,Louis Armstrong,Jerry Butler,Norah Jones,Etta James listesidir gidiyor. Güneşli bir günde souldur,jazzdır hiç iyi gitmeyen şeyler. Yani otur Dean Martin,Frank Sinatra falan dinle neşeni bul değil mi? Ya da Ray Charles aç Hit The Road Jack falan... Oturmuş Come Away With Me dinliyorsun! Nedir kızım senin sorunun?

Saat 10 olmuş,git birşeyler ye. Kaç saattir kahve içiyorsun, sabah kahvesini sert içen her filtre manyağı gibi yine garip bir havadasın.

Odanın penceresini de aç içeri temiz hava girsin biraz, dün geceden kalma o tabaklarla bardaklarıda bir zahmet bulaşık makinesine yerşleştir.

Telefon etmen gereken yerler yok mu? Tanıdıklar falan? Kalkıp arkadaşlarına gitsene. Ya da sadece gidip birilerini görsene.

Git artık...

2 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

Azıcık bunalımsal hisler görüyorum. Bence gore kısmısından bir death metal çok şahane bi şekilde tazeleyebilir ruhu.

Evde oturanlara ve evde oturmayı sevenlere;

Dying Fetus - Raping The System

Phaedrus dedi ki...

senin ruhsal problemlerin var Merviş ( hadi ya xD ) git uyu biraz ya da hit the road jack falan dinle evet evet bunu yapabilirsin =D

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...