06 Eylül 2008

Dünya'nın sonundan önce yapılacaklar listem.

Buz Cevheri'ni okudum evet, hergün okuyorum zaten ne var! Uzun uzun açıklayamam, kısa da açıklayamam, hem zaten dünyanın sonu falan gelebilir diye liste işine girdim yoksa zerre haz etmem bilen bilir. Errm... Buz Cevheri'nin sayfasına uğrayın derim, o daha tahammüllü biri, anlatmış mis gibi.

Başlıyorum, liste olayını becermeyeceğime eminim, bodoslama yazmaca olacak yine ama neyse, ciddiyetle yazmış olduğumu ayrıca belirtmek isterim.

Gülemem geçsin diye beklemem gerekti biraz. Ahuahuaa başlıyorum evet.

1- Tüm kredi kartları, nakit para ve bozdurup bozdurup kullanılabilir ziynet miynet ne varsa yüklenip, cebimde bin lira kalana kadar harcamak. Hatta abartıp 1ytllik bankanotlar yaptırırım üstü açık bir arabadan saçarım yollara belki. (ohh yess!) Kalan 1000lirayı da hani olurda ayın 11'inde hiç bişi değişmemiş olarak uyanırsak diye ayırdım, o parayla babamdan ve annemden uzak bir yerlere kaçıp bir süre idare edebilirim diye düşünüyorum. İnsan değil miyim işte, yine de sonrasının olabileceği düşüncesindeyim, allah da kahretsin beni emi!!!

2- Lisedeki edebi metinler hocama gidip bir güzel küfür etmek mümkünse ağız dalaşına girmek istiyorum. Hatta bir kaç kişi toplayıp, sokak arasında kıstırıp dövmek istiyorum. Hakkım olan o 70 puanı ver lan bana diye bağırmak istiyorum, yüzüne karşı tükürüklü tükürüklü, çirkef çirkef... O zaman rahatlarım sanki. Sonra da özür dilerim lan, yazık adama da, benim kadar zeki olamadı hiç, o yüzden pisliklik yapıyordu bana, acırım şimdi de ben kıyamam :(

3- Sonra Seda Sayan'ın programına konuk olmanın bir yolunu bulup kameralara el sallamayı planlıyorum. Boynumu büküp "allah razı olsun seda abla, yarın bu verdiklerini geri alcak olsan bile fark etmez bana bu anı yaşattığın için çok büyüksün" demek istiyorum.

4- Paris'e gidip Eiffel'e çıkmak ve ordan aşağı tükürmek, kusmak, işemek gibi eylemlerde bulunmak istiyorum. Yapacağım bunu bir şekilde!

5- Bir de ülkemizin müthiş ressamı Kenan Paşa'ya minik bir ziyarette bulunmak istiyorum, dünyanın sonundan da yırtar kesin diye düşündüğüm için kendisini kutlayacağım, bir kutu çikolata falan götürebilirim belki. O yer ben bakarım, acele etmek gerekmez 4 gün var daha!

6- Ramazan ayındayız zaten, o gün oruç tutacağım, niyetli ölünce daha farklı olabilir belki herşey. Kim bilir!!!

7- Harbi harbi bu herifler bizi havaya uçururmuş şimdi, iyi mi? Koşup kankalarla vedalaşırdım önce, lan bu kadar çektirdim size, çok pişmanım, çok seviyorum sizi derdim hepsine.

8- Okul, iş-güç, gelecek, hayat vs vs... hiç birşey kalmadı artık düşüncesinin rahatlığıyla dolup taşardım, ne güzel bişi yau!

9- Abla, dünyanın sonu gelmiş bacım ne iş?
Beni ilgilendirmiyo şahsen! (bu da var yani)

10- Bulunduğum mekanı terk ederdim hemen şimdi, kesin mi lan bitti mi dünyanın işi? Mail atın bana!

11- Brother Louie'yi zorla tutulduğu o yerden çıkarmanın bir yolunu bulup, kitapları yakma olayını hemen gerçekleştirirdim. Peter Pan dışında bütün kitaplarımı yakardık birlikte. Küllerini yanıma alırdım.... Dur ya Peter Pan'ı da yakardık. Hatta dur daha da dramatikleştiriyorum olayı, her kitaptan bir sayfa okuyup, sonra yakardık kitabı, nerden baksan 3 gün sürer. Diğer şıkları direkt eledim şu an, hazırlanıp gidesim var, yarına kadar biri bana "bu olay gerçek değil" diye bi mail atmazsa yola çıkacağımdır!

12- Bir de sanırım son olarak, çocukken gittiğimiz bir göl kenarı vardı, sessiz sakin, insansız, tüm renkleri aklımda... oraya giderdim. Bira şişeleriyle birlikte bir şezlonga çöreklenip ufka dalardım. Küller de yanımda olurdu... Öyle bir karede ölümsüzleşebilirim, gerçekten.

.............

Bu bir mim efenim, havaya savurdum kimin kucağına kaç parça düşerse.....

5 yorum:

Phaedrus dedi ki...

hayır hepsini anlarım da seda sayan ne iş la? 3. den sonra şöyle bi durup gülme krizi geçsin diye bekledim hiç abartı yoktur ki bunda.

bari iftarı açıp öyle gebersen lan aç aç gitme!

Buzcevheri dedi ki...

Eiffel olayında sana eşlik edebilir miyim? Çok hoşuma gitti bu fikir. Hatta tam deneyin yapılacağı anlara denk getirelim. Baktık ki kıçımızın dibinde kara delik oluşmaya başlıyor, el ele verip hurra da yaparız kara deliğe doğru. Değişik bir fantezi oldu bak bu da.. 9 boyutlu bir cisme Eiffel Kulesi'nden atlamak.

hebelehübele dedi ki...

bu karadelik olacal mı olmayacakmı bana kesın bı yanıt lazım yanıp tutustugum bişey var yapmak içim ona göre saldırıcam cevap verin lütfenn
bu arada eyfel yerine bogazıcı koprusunu verlim hem yakında kolay olur yani:P))

Pandora dedi ki...

bu listeyi hep oturur hazırlarım ama 1nci sıra hep boş kalır önceliği veremiyorum bi türlü birine

mimi wonka dedi ki...

Turşucuğum; Seda Sayan deyip geçme, Türkiye'nin belli bir kesiminin gündemi onun sayesinde şekilleniyor her sabah, bak dünyanın sonu falan da gelmedi, ama yine de katılacağım o programa görürsün.

Sevgili Buz Cevheri; Eiffel'e çıkıp aşağı tükürdüğüm, kustuğum ve de işediğim zaman, polisler gelip kolumdan tutup götürene kadar seni yad edeceğim, söz!=)

Vallahi sayın hebelehübele, söylenenlere göre milyonlarca mikroskobik kara delik oluşmuş deney sırasında ama sanmıyorum ki onlardan bişi çıksın, en fazla radyasyon yayıyorlardır yani o kadar. He tabi bundan 5 yıl sonra ne olur bilemiyorum...

Pandoracık; ben böyle bir listeyi ilk kez yaptım, açıkcası çok da düşünmedim. Hem düşünsem ne fark ederdi bilemiyorum...

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...