22 Temmuz 2008

bir film kaç kere izlenebilir?

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Sen belki 1000 defa da izleyebilirsin biliyorum ama ben 3-4 ten sonra bayılırım.

La Santa Roja dedi ki...

Üj bejj kere izlenebilir.
Benim Big Lebovskiyi haftada 3 kereden ayda 12, yılda 144 kere izleyen arkadaşlarım da vardı. Ama benim rekorum hazırlıkta yurttayken başka filmimiz olmadığı için her akşam yemeğinde izlediğimiz Şeytan'dır. Haftada 5 kereden (2 gün Taksim'deyiz desek)ayda 20, hazırlık boyunca 8 ayda 160.
Batman mi diyorsun? Ben Christian Bale'i sevmem ki :p

Adsız dedi ki...

Her yerde bahsedilen Heath Ledger'in joker performansını merak ettiğim için izlemeyi planlıyorum.IMDB top 250'de 1. sıraya oturması da ayrı bir etken tabi ki...

Phaedrus dedi ki...

yarın giriyodu dimi bu gösterime?? christian bale, heath ledger, morgan freeman, aaron eckhart bide cillian murphy mi? üf üf üf izlenmez ki buu :Ya (gözleri parlayan smiley) gary oldman'ı da daha yeni gördüm haa!

kirmizi dedi ki...

bu bir dertleyiyiş mi?

(Süper)Cem dedi ki...

The Shutter isminde Tayvan yapımı bir film var, herkeslere çok tavsiye ederim ve genelde zorla izletirim. Kimse pişman olmamıştır izlediğine ama bu sayede ben şahsen o filmi 15 kere falan izlemiş oldum.

Aynı şekilde Full Metal Jacket, Leon, Eternal Sunshine Of The Spotles Mind gibi bir kaç film daha var böyle 10 a yakın izlediğim. Manyak olabilirim belki. Bilemiyorum ama millete izletirken izleniyor yahu.

Ama en acaipi şey olmuştu. Lord Of The Ring film olduğu sırada ben onu çoktan okumuştum. Filme gittiğimizde bildiğim sahneleri görsel olarak izliyordum. Yanımda oturan sevgili kamkem Onur'a zehir etmiştim filmi. Ölmücek, oradan kuş yakalıcak onu, Saruman aslında kötü, Hobbitler salak, inanma onlara gibisinden filmde geçen herşeyi kulağına fısıldamıştım. Çok eğlenceliydi. Ben eğlenmiştim.

şiirler dedi ki...

denedim; 8.

Canselmo dedi ki...

Torrent'ten çekeyim, cevabı yazarım..

bugece dedi ki...

çok izlenir. herhalde galiba öyle olmalı. intahar meyilli 392

mimi wonka dedi ki...

Sallama Bro. hatırlatırım Matrix filmini =)

O şeytan filmine nasıl dayandınız o kadar anlamadım Alice! Batman'de yeni joker için izlenir bence yoksa C.Bale'in oynadığı ilk filmi bende izlemedim.

Ledger'ın ölümüne neden olan ilaç olayının arkasında yatan nedenlerden birinin de bu rolün etkisinden kurtulamaması olduğu dedikodusu daha çok meraklandırmıştı beni sayın buzcevheri, bende sırf onun için "kaç kere izlerim" acaba diye bir soru ile başladım.

Kadroyu geçtim de Batman hep daha inandırıcı bir kahramandı Turşucuğum, dimi? İnsandı bir kere öyle yok örümcek sokmuş yok krypton yutmuş vs vs yoktu. Ama işte mekan gerçekçi değildi normal olarak. Yani Batman'in de hatrı var biraz, filmi izlemek lazım. :p

Hayır Kırmızı beyciğim, tam tersi bir merak ve heycan söz konusudur o cümlemde. ;)

Bende senin gibi önceden bildiğim hikayeler hakkında bıdı bıdı konuşup milleti gıcık ederim sevgili Cem, ama eğlendiğimden değil, kendimi tutamadığımdan konuşurum hep. Ayrıca kitabı okuyup LOTR izlediysen üzülüyorum senin için. Kendim içinde üzülmüştüm çünkü, kesilen onca muhteşem sahne olmaksızın izlemek, hikayeye ve izleyiciye yapılan çok büyük bir haksızlıktı bence.

Bende denedim merdümgiriz, saymaktan sıkıldım sonra en son "şu" sayıda kaldım desem yalan olur.

Ne torrenti be. Okudum ilk gösterimine gitmişsin. Torrent morrent diyip kafa buluyorsun birde Canselmo, cıks cıks...

Neden 392 bugece? 393 olsun bence yazılışı daha bir afilli dimi yahu :D

Yorumları cevaplama işini sevdim artık hep böyle takılırım ben azizim, haber ediyim dedim :p

La Santa Roja dedi ki...

Batman'in bu kadar ilgi çekmesinin nedenlerden biri de (hem de baya önemli bir neden) Ledger'in ölümü zaten. Filmin gişe hasılatını sağlama almak için öldürmüş olmasınlar çocukcağızı? (Komplo teorisine geel)

Canselmo dedi ki...

Valla ikinci kez gideceğimdir. Torrent'i de indirince elimin altında olacağından bilemiyorum kaç kez izlerim.
Ama The Big Lebowski'yi izleme sayısını geçemez mesela. O çok başka bi' şey..

Phaedrus dedi ki...

geçen gün gittim izledim ben de, ulen en dandirikten banka müdürüne bile koydukları herife bak ya! William Fichtner! Kesinlikle Heath Ledger için 3-4 kez sinema kapısını aşındırırım. Christian Bale yerine başka bir adam da koyabilirlerdi şöyle; helikopterden hatunlarla inince harbi şımarık, ukala tipini verecek biri. Ama aklıma gelmedi henüz bir isim. 1 ay sonra kaç kez izlediğimi sayıp buraya rapor olaraktan koyucam. Bende bir yazı yazayım diyorum batman'le ilgili ama birka kez daha izlemek lazım.

Mimi; dimi batman her zaman daha gerçekçidir, daha doğrusu kötüleri yenmek için örümcek ısırıklarıyla, x ışınlı gözlerle saldırmak yerine teknolojiyi kullanabilmiş bir şahıstır.

Darkohl dedi ki...

ben hiç beğenmedim bu filmi üstelik sinemada izledim izlesem izlesem joker abinin hatrına 1 kez daha izlerim o kadar..

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...