24 Ağustos 2008

İş Kadının Yandan Yemişi

Sabah toplantı vardı, seminer vs falan. 9'da hazırdım 10:30'a kadar facebookta oyun oynadım, Ponur Pan'a rastladım vs oyalandım işte.. Toplantı yapılacak mekana gitmek için 10:30'da yola çıkmamız lazımdı ama 10:50'de çıkabildik bitmeyen hazırlıklar nedeniyle. Ben de ayrı bir giyinip kuşanmak zorunda kaldım elbiseydi, topukluydu uygun çantaydı saç baş makyajdı vs... Zaten önce herkes "vay Mimi hanımcığım demek elbiseniz de varmış sizin" diye beğenisini belirtti. (hoşuam gitti artık hep topuklu giycem cici bici böyle -YALAN-)

Neyse işte saat 11'den 18'e kadar Sabancı Kültür Merkezi'nde geçiridik günümüzü. İçtiğimiz latte mocha cappuccino ve filtre kahvenin haddi hesabı yok. Çeşit çeşit çaylar, meyve suları, sular da cabası. Peki ya kurabiyeler, kekler, turtlar, pizzalar makarnalar ve dondurmalara ne demeli. Çeşit çeşit soslar falan fişmekan...

Birde Ramazan ayına denk gelen, İstanbul'daki "büyük haftasonu toplantısı" için yemek listesi yapıldı. Gelen konuklar Avrupalı ve Avustralyalı, geçen sene ki Amerikalılarla 4 iftar sofrasında iş bağlamışlar, aynı taktiğe devam yani.

O değilde; bu kadar elit bir kalabalığın, bunca asortik ve kaliteli yiyecek içeceğin sonrasında kalkıp günü çorbacıda sonlandırdığını söylesem bana inanır mısınız? Ben ezo gelin içtim pul biberi boca edip, sonra da biraz işkembe tattım.... Bir de ince belli de çay.

Damarlarımızda akan kan olayı işte. Özünden kaçamazsın. En iyisi!

6 yorum:

Buzcevheri dedi ki...

Amma tıkınmışsın yahu.. ^^ Bi damar çorbası olsa da içsem. Şöyle tereyağlı... Miss..

Adsız dedi ki...

Çalışma hayatın ne kadar eğlenceliymiş : )

mimi wonka dedi ki...

Sevgili Buz Cevheri; o daha ne ki; ben çok yerim, o gün yediklerimi saysam oooo... ayıp olur diye uzatmıyorum daha çok =)

Sayın Taylan; insanlar iş bulumazken ben bir öğrenci olarak 3-4 işin peşinden koşturuyorum ve de okuyorum, işlerimin eğlenceli olması en büyük mükafatım sanırım, tahtaya vurun ağzımızın tadı bozulmasın ehehe =)

Phaedrus dedi ki...

lan harbi "hayat kadını" oldun sen. şimdi hayat kadını derken o şekil değil yani yanlış anlamamalısınnn! (ki anlarsın sen benim ne demek istediğimi her daim) işin var, topuklu giyiyosun toplantılar falan feşmekan ohh lan! garip bir gülümseme yaydın yüzüme bu yazınla xD

Canselmo dedi ki...

O kadar lüksün içine düşmene rağmen, eminim rahat değildin ha.. :D Kesin o yüzden aldın soluğu çorbacıda. :)
Tahmin yanlışsa doğru de geç, Allah rızası için lan.. :(

mimi wonka dedi ki...

Turşucuum; anlıyorum lan tabi ne demek istediğini,ama hayatın içinde bu kadar koşturmak o kadar da eğlenceli değil abi, yine de gülümse sen, para biriktiriyom çünkü ohh-yess!

Canselmo; tespit doğru hacı... Çorbacıya girdik, arkadan bi masaya kuruldum hemen azizim...Ohh diyorum, mekanın kokusu yeter:D

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...