30 Ağustos 2008

Bağımsız Satır Başları vol.3

Satır başı çok garip bir kullanım aslında. Farklı bir kelime bulunmalı bence. TDK çalışsın diyorum. "Satır" ve "Baş" kelimeleri farklı çağrışımlar yapıyor. İlgililer konuyla ilgilensinler lütfen.

"Ülkeden kaçasım var, yardım ve yataklık yapacak insan(lar) arıyorum."

Alpay Erdem bu hafta ne demiş: Ya duvara astığımız posterin pot yapması. Sorarım; hüzün yok mu o potta. (ama gitmiş nokta koymuş sorunun sonuna, zaten o adamın soru işareti kullandığını pek görmüyorum, yani ne diyor "ben zaten sana sormuyorum ki arkadaşım, o öyledir bu böyledir ben biliyorum, kafanda yer etsin de unutma diye soru görünümü veriyorum" yaa)

Çocukluğumun peynirli krakeri "Çizi" yi bile bozdular ya daha ne diyeyim, "Balık ve Pizza Krakerlere" bişi olmasın lütfen. (neymiş: eti ülkeri döver)

Bir kaşık rakıda "Nothobranchius Rachovi" olsan cürmün kadar yer yakarsın. (neymiş: saçmalamak süper kolay bir şeymiş, kapak olsun birilerine.)

Misafir ol gel bana tarotlar açayım sana. (ahanda bir daha!)

Evdeki eşyalar canlı olsa mesela, desem ki çaydanlığa "bi çay demle bakiim aslanım" o da "ne demek abla emrin olur" dese, kendi işini "benim için" kendi yapsa bana ihtiyacı olmasa. Zaten Saylonlar gerçekmiş ki...

Duvara astığım "Vertigo" afişimdeki potta cidden hüzün var be hocam, hey gidi!

Dün Party Monster izledim, gül gül ağladım, erkek olsam drag queen olurdum çok fetiş lan harbi. Bir de Flawless vardır bak, o daha bir güzeldir.

Bak daha neler neler vardı aklımda, Efe geldi, sayfa 1 saat açık kaldı tabi uçtu gitti herşey, dövme yaptırmış pis çocuk, 2 tane kırlangıç, kasıklarda... Manyaklık ama yerim. Bende mi yaptırsam, evet, olabilir mi ki?

Bu kadar okuyucu, bir sürü taslak var bitirilmeyi bekleyen, görüşeceğiz yani, öptüm hadi.


Sonradan ekleme: Second adlı nacizane grubumuzun hoş bir parçası ile sizlere veda ediyorum şimdilik, sağlık ve sıhhat dilerim,arıza kalın.

Second - Ardından

6 yorum:

Buzcevheri dedi ki...

Yahu ben bu "maku ali kalkın gidelim" denen evde çok başına kalasıca zibididen ezelden beri tiksiniyorum. Öyykk..

Phaedrus dedi ki...

yok öyle demeyin uyuşturucuyu bıraktı kendileri artık sağlıklı bir birey olaraktan evde yalnız kalmak yerine kız ataraktan filmler çekmeye devam edicek. ayrıca party monster da çok trajikomik bir katil öyküsüdür gülermisin ağlarmıısn denilecek tarzda. bir de saved varmış ama ona ben de bakamadım. sex and the breakfast ı hiç sorma izlemedim çatlıyorum. macaulay beyden yeni filmler gelsin yoksa kardeşi uçup geçicek abisini. culkin kardeşler bir başkadır!

(Süper)Cem dedi ki...

o zaman bunları ekliyim indirilecekler listesine kehkeh

Pandora dedi ki...

dövmeye sen gel yazımda karşı çık sonra bir kırlangıca tav ol vayyy vayyy mimi hanım
benide davet ettin ya gel yaptıralım vs sen bittin seni tablo gibi yaptırmayan ----nese:d

La Santa Roja dedi ki...

dövme candır, yapınız yaptırınız.
ben bir sonrakinin desenini çizmeye başladım bile :D

Nikki dedi ki...

çok güzel dövmeleri pisin. bide göbeğini deldirdi şimdi üst perdeyi değil ama altta. karı gibi geziyor çok güzel oldu ama :D

daldan dala höbele :D

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...