16 Haziran 2008

MAILMOTHERFUCKER !

Cep telefonum "bir kısa msj aldınız Mimi Hanımcığım, açıp okuyunuz lütfen" uyarısını bu nacizane alıntı ile yapıyor. (Eurotrip; bilmem kaçıncı sahne,bilmem kaçıncı dakika, açıp da bakamam yani)

Yine çok eskilerden bir hey corç msj atmış;

"Naber lem moruk, unuttun demi beni?"

3 yıldır görüşmediğiniz eski bir arkadaşın, akşam akşam böyle sevindirik edici bir harekette bulunması ne kadar "canımı ye" bir durumdur, değil mi?

Ben arayıp sormam kimseyi, bir çok arkadaşım bu yönümü bildiği için hoş görürler beni, telefonla konuşmayı seven biri değilim çünkü. Yolda yürüken falan telefonla konuşanlara gıcık olurum, çok önemli değildir diye düşündüğüm aramaları yoldaysam eğer açmam, kalabalık ortamlarda telefonumun çalmasından rahatsızlık duyarım.

Ama msj sesim her daim en yüksek seviyede açıktır ehehehehe:D

Telefona karşı neden böyle bir tutum içinde olduğumu düşünüyorum bu ara. Benim gibi düşünen insanların olduğuna eminim, size de telefonlar çok sinsi aletlermiş gibi gelmiyor mu!? Düşün bi bak, hakkat öyle!


________________________________________________

Buarada: Finaller bitti, müzik işine farklı bir kulvardan giriş yaptım, iş güç olayı devam ediyor,bir sürü yeni albüm dinledim onları zırvalamak istiyorum, sonra Euro2008 var takip ediyorum her zaman olduğu gibi, sonra deli gibi film izliyorum her gece,sabahları erken kalkmaya çalışıyorum, sağlıklı yaşamaya karar verdim, evdeki tüm ihtiyaçların adresini değiştirdim, spor da yapıyorum, hakkat bak!! Canselmo Bey rüyama girdi, elinde ağırlıklarla kovalıyordu beni, kafama kafama fırlatıyordu elindekileri ve "seni pis şişko!" diye bağırıyordu, çok kötüydü kan ter içinde uyandım:D (yok lan ciddi gördüm de, uyanınca bir gülme tuttu ne alaka diye, cidden kabus gibi adammış bu Canselmo bey, tırstım!)

Yazacağım hepsini bir bir... Ama hava çok sıcak ya!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Bilgilendirme Şeysi: Uzun zamandır bloga yazı yazamama nedenim,"mal pc" diye adlandırdığımız ailemizin notebook'u sevgili Dell Inspirion 1501'in bana kızarak intikam almasıdır. Geçenlerde kendisini mutfak zeminine dikey şekilde düşürüp ekran kapağının sol üst kenarını çatlatmış olmamdan dolayı bana hala kızgın olan "mal pc", bir sabah adaptörünü yakmasıyla bana olan öfkesini kusmuştur. Masaüstü pc'imiz aile kullanımına açık olduğu için de, bana kalan vakitte bloga yazı karalamak yerine, okuduğum bloglara yorum bırakmayı seçmişimdir.

("Amaaan, afedersin Mimi ama,blog sayfana yazı yazman çok da skimizdeydi sanki" demeyin lan üzülürüm :mü*)

Adaptörü gönderdik. Bakalım yenisini yollacaklar herhalde.

-Babacığım, bu çalışmıyor yanmış sanırsam.
-Garantisi var mı?
-Adaptörler garantiye dahil değilmiş.
-Offf! İyi koy poşete ver, götürelim. Bilgisayarıda ver bari çatlağını da aradan çıkaralım.
-Yok ya o çatlağı sevdim ben, karakter kattı bence, çok güzel oldu, kalsın zararı yok.
-!?

Ciddiyim azizim gerçekten karakter sahibi oldu o çatlakla, yollamadım kaldı.

*yumruk yemiş de burnu içeri göçmüş gözleri yaşlı smiley

9 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

ehaha her akşam bakıyordum valla *hübü
tekrardan hoşgeldiniz efendim, sevindim kendi adıma..

bu arada cep telefonumun sesi her daim kısıktır, titrer durur, hiç haz etmiyorum telefon seslerinden. hele mesaj sesi daha arıza bişey euha

Batuhan Doğu Alkaya dedi ki...

=)=) Boşta kalmış insan hayatı diye buna denir .. Umarım ilerleyen günlerde takiben gelecek monotonluk seni sıkmaz ..Bilgisayarının intikam aldığını okuyunca şaşırdım , bu hafta tam 9 arkadaşım bilgisayarıyla sorun yaşadı ve benimkide geri kalmayıp kendi kendini resetledi .. Ne var ne yok tarihe karıştı derken kurtarma programlarıyla birkaç parça eşyamızı yanan evden çıkardık .. :):)

wt dedi ki...

hahah inanamıyorum. iğrenç nokia convert programıyla formatını değiştirip telefonuma atmıştım bende. yıllardır aşinayım artık, didiit mail madıfakır.

Phaedrus dedi ki...

telefon korkunç bişey cidden mimi. bi ara kurtulmak lazım olmuyor böyle. msj geldiğinde de cevap yazmıyorum ben biçok kişiye. "naber napıyosun" sorusuna cevap mı yazılır yahu? bigün "sıçıyorum iyilik gel beraber sıçalım" dicem bidaha mesaj fln gelmicek kimseden.

ama bilgisayarının bi karakter kazanmasına sevindim lazım öyle arada atıcan çizicen çatlatıcan vs. pc yi düşürüp de msnden rapor verişin de ayrı komiğime gitmiştir söylemeden geçmiyim xD

-Mimi nere gittin yazsanaa!
-turşu pcyi düşürdüm tüüü. aile fertleri tip tip bakıyo lan suratıma ehehe...

Darkohl dedi ki...

hala asik olmadin mi la sen. oldun da niye yazmiyosun hem. olsana bi
:s
tamam

Dreamtime dedi ki...

Telefon hakkında kelam etmeme gerek yok.Sen de bendenmişsin :D
Benim de öyle yanımda durur çalar am hiç duymama hissetmem.Annem babam bi ton bağırır eve gelince ''madem tel in var neden açmıyosun '' :D Kardeşim sevmiyorum.Anca arkadaşalrla buluşucaz atıyorum.Ben geldim sen nerdesin oalyı için iyi.Gerisi faso fisoooo
Bu arada hoşgeldiniz.Spor iyi bişi.Sağlıklı beslenelim.Ben bu aralar biraz kaçırıyorum.Ama haftaya başlıyorum anacığım!
Film dedin de ben de bir arşivi gözden geçirim.Düzenlemem lazım

Canselmo dedi ki...

1. Film+müzik+euro 2008 dolu yaşama +rep
2. Benim arkadaş da laptop'unu yakmış geçenlerde.. "Yandı yaa alet.." diye söyleniyordu.
3. Bazı arkadaşlarım var, feci hayırsız adamlar. Küfrettiriyorlar mütemadiyen..
4. Ashuahsuahsuhaushaashuahsuahsuhaushaushuahsuahhusahusa KAÇMAYIN, HEPİMİZ SPORCU OLACAAZ! Sıra La Santa Roja'da..

La Santa Roja dedi ki...

1,5 haftadır pilatesimi ektiğim için bugün de ekmekte bir sakınca görmüyor ve ekişimi 2 haftaya çıkarıyorum. Bu sıcakta nasıl spor yapılacak bilmiyorum. Bizim mahalledeki gudik gym'e bir klima takılırsa ancak Canselmo Bey, ancak...

Canselmo dedi ki...

Ooo klimasız ölüm yauv, o başka bi' durum.. :D

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...