27 Temmuz 2010

Selam insanlar.

Geçen sabah uyandığımda aklımda "bir gün bizim de günümüz gelecek" cümlesi dolanıyordu.

17 yaşında olduğum o korkusuz dönemlerimde bu tür bir söz beni heycanladırıp tabiri cuk oturur şekliyle "gaza" getirebiliyordu. Artık iplemiyorum bu tür "dolu" bir cümleyi. Kimsenin zamanının geleceği falan yok zaten bugün dönüp baktığımız zaman, düşlediği günler gelmiş olan kimse de yok.

Üzgünüm Nazım ve Guevara, Bobby ve Mahatma, Tibet'in tüm Dalai Lama'ları ve yaşamlarından vazgeçen aktivistler... Herkes için sadece taraf seçmeye yönelik birer araçsınız artık. Ve modaya da ilham veriyor inandığınız değerler para ediyor, 21.yüzyıl insanlarını zengin ediyorsunuz.

Hangi galaksi sisteminde hangi toz bulutu içinde hangi yıldızsınız bilmiyorum. Dilerim Hubble size selamımı iletmiştir.

4 yorum:

Erdo dedi ki...

Ortalıkta uçsuz bucaksız insanları gazlamak için bi sürü kişisel gelişim kitabı var hepside aynı şeyleri "satıyo" bize, gerçekten dediğin gibi bu lafların, bu kelamların, bu fikirlerin hepsi yalnızca para ediyo.
Hem nerden biliyosun belki senin gününde gelir bir gün :)

Phaedrus dedi ki...

"birgün biz de dünyayı ele geçireceğiz." -A. Phaedrus

Canselmo dedi ki...

Yazık lan bize.. :(

(Süper)Cem dedi ki...

Kimileri için bizim zamanımız çoktan geldi de geçiyor bile euha.

Arsız metabolizmalar için zaman gelmiş olsa bile daha fazlasının talep edilmesi neticesinde aslında hiç bir zaman gelmeyecek bir şey o "zaman"

Benim zamanım içince geliyor sdmfs çok içesim var lan bugün :S

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...