11 Aralık 2008

Bağımsız Satır Başları Vol.6

Masaüstü pc'nin monitörü sizlere ömür okuyucu. Emektar lap ile yola devam ediyoruz. Kurban bayramı sebebiyle maaile birlikte olduğumuz için zor anlar yaşıyoruz zaman zaman (ahhh o zaman -fikret kızılok severiz sevdiririz hareketi-) sıraya girip mail kutularımızı kontrol ediyoruz. Ben bir taraftan fotoğraf makinemi bağlıyorum diğer taraftan ipodu sokuşturuyorum etrafım kablo doluyor, dağılıyorum. 4 kardeş olunca zor oluyor tabi, en küçük kardeşim lise 2'ye gidiyor hani diyemiyorsun "benim işim daha önemli çocuğum git oyuncaklarınla oyna" vs yemiyor tabi. Monitör bayram sonrası gelecekmiş (ki inanmıyorum en az 1 ay geçer) zaten İstanbul'a dönmüş olacağım bana pek bir getirisi yok gibi yani.

*

Michel Fugain - Une Belle Histoire... Artık dinlemez olduğum parça ki Issız Adam denen dandik film çıkmadan önce ne de çok sever idim. Sayın Çağan Irmak kendine mahlaz yapmış bir de Irmak Çağ diye, gül ağla sonra yine gül, karmaşık duygular içindeyim.


- Issız Adam nasıl bir filmdi sence Mimi?

- Haaaa?





Yol Arkadaşım dizisinin tekrarını bulmuşuz saat gece 2 falan gibi yalan olmasın bakmadım saate;

Ablam: Bu hikaye neden böyle oldu yahu, çok saçmalamış Çağan, ara sorsana neden böyle yapmış.
Mimi: Açmaz ki telefonu ünlü oldu artık o.
Ablam: Hadi ya!
Mimi: Heee.

...şimdi şöyle ki Çağan Irmak ile ben kankayız yıllardır, ben istediğim her an onu arayıp şu neden böyle bu neden böyle gibilerden sorular yöneltiyorum o da bıkmadan usanmadan cevap veriyor bana hatta Babam ve Oğlum benim bir kaç fikrim ve Çağan'ı bu fikirler doğrultusunda dürtüklemem ile ortaya çıkmış bir eser. Ama son 1 yıldır ne olduğunu bende anlamıyorum kendisinde bir afra tafra bir kendini bilmezlik sonradan ünlü olmanın kompleksleri falan baş gösterdi. "ben yönetmenim sen yazarsın yazdığını beğenmezsem çekmem seni de çekemem" gibilerden sözler sarf eder oldu. Kısacası ünlü oldu. Issız Adam ile tamamen gözümden düştü artık kopardık bağları. O değil onun yüzünden Michel Fugain dinlemez oldum bana en çok koyan bu!

*

Az pişmiş kurban eti ile bir kadeh Kayra Buzbağ 2005 süper oluyor. Tek başına pek haz etmediğim bu kırmızı tat etin yanında bittirdi beni. Kurban etini yiyemeyen "ben taze et yiyemiyorum kokuyor" diyen çok tanıdığım var. Halt ediyorsunuz diyorum, taze et kıyma yapılmadığı sürece mis gibi yenir ki az pişirirseniz daha bir güzel olur tadı, (pembe olcak içi) sosları ve baharatları doğru kullanmayı bilin yeter. (vejetaryenleri anlamıyrum zaten ki vegan milleti uzak olsun benden)

*
Msn'den sıkıldım yeni bir şeyler bulsun biri.

*Salı günü How I Met Your Mother'ın 3. sezon bölümlerini verdi cenebece-e oturup izledik yine (ki tüm sezonlarına sahip olduğum tek dizi) yeni sezona bakayım diye googleladım diziyi falan. Çok şaşırdım ama Bro Code diye bir kanunname gerçekten varmış. Hani dizi sayesinde piyasaya sürülmüş mini bir kitap (yoksa o kadar saçma birşey gerçek olmaz yahu) afilli bir cildi var özendim yalan değil. Erkek olsam alıp arkadaşlar arasında geyik yapardım. Irish Pub lazım ama NY'ish değil de Bostonvari. Param olsu şu an açardım bir tane! Cheers gibi böyle...

*Bu akşam, vakti olan Beyoğlu Hayal'e gitsin benim yerime de izlesin Stefan Schwerdtfeger'ı (2 kere yanlış yazıp google a baktım evet)

*

Geçen gece CnnTürk Cirque du Soleil:Corteo performansını yayınladı. Daha önce Alegria, Qudiam ve Varekai gösterilerini izlemiştim. Tek kelimeyle muhteşemdi klişesini kullanmaktan çekinmeyeceğim bir gösteriydi, televizyondan izlemek bile heycanlandırdı beni.






Bu arada Çağan Irmak'ı tanıyor falan değilim. :D

Bayram bitti sonunda oh be!

6 yorum:

smoky bonnie dedi ki...

Issız adam filminide izlemeyen bir ben kaldım sanırım.Ama eksikliğinide hissetmiyorum hani.How i met your mother 4.sezonada başlamış bulunmaktayım.sizde en kısa zamanda izleyen mimi hanım.saygılarla :D...

Buzcevheri dedi ki...

Msn'in kabus kalabalığından, akrabaların saldırmasından, eş dosta alenen aleni olmaktan gına gelip gtalk'un huzurunda yaşayanlardanım. Misss.

Phaedrus dedi ki...

sondan ikinci cümlenle kopardın yine beni ne diyim lan xD bu arada Cirque du Soleil 'i gecenin bi yarısı haber verdiğin çok iyi oldu film izliyordum baya da sıkılmıştım ilaç gibi geldi. tam da dans eden bağımsız ayakkabılara dek gelmişim :) bi de siz 3 kardeş değilmiydiniz lan laaan laaaayn? lise 2 olanı bilmiyodum diyim, sen sonra msn de ifademi alırsın :r diğer kardeşcağızlar zaten deşifre de,kardeşim sen de hiç bahsetmedin küçükten, ...

Canselmo dedi ki...

How I Met Your Mother'da bi' Cheers göndermesi olmuştu bi' keresinde de ne gülmüştük yahu! İnsanlıktan çıkarcasına..

(Süper)Cem dedi ki...

Çok sıkılmış olduğunu hissettim cidden..

mimi wonka dedi ki...

Smoky; Issız Adam olmamış, ben oynasaymışım başrolde olurmuş, ama olmadı Çağan kaybetti.

BuzCevheri beyefendiciğim; baktım ona ama sarmadı gibi o yüzden engelledim milleti, mis gibi 16 kişilik bir liste ile başbaşa kaldım.

Alasse; her seferinde msj atacağım merak etme. (Cem Adrian hüsranından sonra dürtmek lazım seni anladım)Kardeşleri de anlattım zaten :D

Canselmo; How I Met Your Mother'da gülmediğim bölüm yok :D

Ceeeem papucu yarım çık dışarıyla oynayalım.( mahalle arası top oynarık la!)

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...