08 Mayıs 2008

farkettinmiokuyucublogspotkafadanratingolayınasokuyorbiziherşeyibiroylamayadönüştürmeknedendirdiyesorsamşimdigelirısırırşubloggerlarbeni

3 yorum:

Darkohl dedi ki...

saksakci milletiz biz alistirildik medya tarafindan, boyle olduk iste biz, secmeyi secilmeyi hayat kavramlarindan biri haline getirdik.
uzatta isirayim acuk.

ayrica oah yaeh Insomnium pek iyi geldi derim ardindan..

La Santa Roja dedi ki...

her yerde bir üstünlük savaşı, her yerde yarış işte. biri tarafından birine tercih edilmek iyi hissettiriyor insana kendini. takdir görmeden varlığımızı anlayamıyoruz herhalde :)

(Süper)Cem dedi ki...

rekabet başarıyı getirir. ama bu blog olayında tamamen alakasız bence. sonuçta eğer bir konsept belirlememişseniz, blog denen meret güncel saçmalamalarınızdan ibaret, öyle pek bir olayı olmayan gelişmiş bir not defteri gibi bir şeydir. güzel bir bloğu oylayabilirim ama yinede. çünkü bunun rekabetle değil, güzel olanın hakkını vermeyle alakası var biraz. tabi bir de kimin arkadaşı daha fazla olayı önemli.. süpsüper yazıcam, herkes bana hasta olucak, süper kuul görünücem diye yazanlar içinde kendilerini gösterme şansı oldu işte.

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...