20 Aralık 2008


.
.
.

Dün gece televizyon izlerken ekrandaki silhouette şöyle dedi;

"- Cehennem sadece sevmeyi unutan insanlar içindir, önemli olan sevginin nerde başladığı."

...bunu duyunca aklıma bir fotoğraf geldi çok aradım ama bulamadım onun yerine yukarıdaki fotoğrafı koydum, mekan benzer mesaj benzer.... "- Şarap kadehine bıraktığın dudak izinde başlıyor sevgi..." diyen "yine çook eskilerden bir zamanların siyah beyaz yaşandı bittisi bir başka hey corç" geldi aklıma, çok mutlu oldum.

*Fotoğraf Güney Hindistan,Kerala, Kovalam Plajı.

7 yorum:

La Santa Roja dedi ki...

Fotoğrafı senin çektiğini söyleme, çatlarım ortadan ikiye valla. Bir de kim o maziden hortlayan Mr.Hey Corç, bilemedim ben?

(Süper)Cem dedi ki...

yahu mimi alakasız bi biçimde naber, iyi misin? falan diye sormak istedim..

Buzcevheri dedi ki...

Cidden foto çok şık olmuş. Arka planın çamurluğuna iyi bir zıtlık yaratılmış.

(Süper)Cem dedi ki...

haha mimi fotoğraf çok klas olmuş! insan böyle gözünde kafasında canlandırır ya bi şekil, uymuşsun lan ona resmen! ilginçlik verici..

mimi wonka dedi ki...

Alice; fotoğrafı ben değil arkadaşım Martin çekti, o çok eskilerde kalan Mr.Hey Corç ise şimdi evli, çok mutlu mu bilemem=)

Beğenmene sevindim BuzCevheri, gerçekten güzel dimi:p

Cem, iyidir azizim ya, bir sen soruyorsun halimi hatrımı zaten, sağolasın. Fotoğraf klas falan değil olm webcam ile çektim onu sallamasyon, pembeleştirdim de bişeye benzedi. Kafanda canlandırdığın Mimi'ye benzemesi hakkaten ilginç ama tırstım gibi:p

(Süper)Cem dedi ki...

unuttun mu ben süper cem'im lol

mimi wonka dedi ki...

Höh harbi korktum lan! :Ç

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...