14 Ocak 2010

Pas si simple

Karşınızdakine söylemek istediklerinizle söyledikleriniz arasında dağlar kadar fark varsa eğer, o kişiyle karşı karşıya oturmamalı, aklınıza gelen her şeyi olduğu gibi anlatmaktan çekinmeyeceğiniz biriyle olmalısınız.

İşin en kötü tarafı da ya karşınızdaki de aynen bu şekilde düşünüyorsa?

Kim kimi tüketiyor dersiniz...

İnsanların bir şeyleri başarmak zorunda oldukları hissiyle yaşamaları kadar kötü bir şey yok. Her şey bir yana olmak istedikleri kişinin aslında diğerlerinin görmesini istedikleri kişi olduğundan haberi yok kimsenin.

Birilerinin sizinle gurur duymasından daha önemli olan tek bir şey varsa o da kendinizle gurur duymanızdır.

Başkalarının onayına ihtiyaç duymadan yaşayabilmek olanaksızken, durup farklı olmak adına değil de kendi olmak adına bir şeylerden vazgeçebilen kaçınız var?


ÇukurNot: Yeni görünüm bir süre için böyle.

3 yorum:

Darkohl dedi ki...

Sana hiç yakışmamış, bir beden küçük olmuş, kiloların ortaya çıkmış, basenlerde zorlama var. Paçaları da biraz kısa gibi sanki, topukluyla olmaz.

Chopartypical dedi ki...

Zamanla görünümün oturacağını ümit ediyorum.

Yazına gelince tenkitlerden sıkılmış gibi gördüm seni.

bu devirde kazanmanın, yükselmenin ve başarılı olmanın kıstası kişiye göre muazzam farklılıklar göstersede, hedef olarak hep aynı şeyler gösterildi. Doktor olmak, Mühendis olmak.

oysa bak ben olmadım.
ve kahretsin ki onlar haklı çıktı.

sıradançinkokarbonpil.. dedi ki...

mutluluk maksimizasyonu diye bişe geldi bugün aklıma.. hayattan beklentilerini düşürünce mutlu olabilirsin gibi geldi.. ya da öyle mi gözükürsün ki dışardan bakınca.. iktisatta işe yarıyodu ama pardon herşey teorik değil işte...

Kırlangıç Sorunu

İki yıldır ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyorum. Neden ormanın ortasına inşa edilmiş güzel bir sitede yaşıyor...